CATERING

MENY

Alle retter inkluderer hovedrett med påfyll, levert i termokasser, klar til servering.

  • Viltkjøttgryte 220,-
  • Røykt svinekam 220,-
  • Kalvesteik 249,-

  • Svinesteik 210,-
  • Kjøttkaker 190,-
  • Tapas 310,-

    Minimum 10 porsoner

  • Betasuppe 105,-

    Pris pr liter. Beregn 0,75l pr person.

  • Koldtbort uten varmrett 290,-

    Pris pr couvert. Minimum 12 personer

  • Koldtbord med varmrett 365,-

    Pr. couvert Minimum 12 personer

  • Snitter assortert 32,-

    Laks, reker, roastbiff, skinke, svinestekPris
    Pr stk.

  • Kremkake 450,-

    16 - 20 personer

  • Marsipankake 495,-

    16 - 20 personer

Vi kan tilpasse egne menyer for vegetar, vegan og allergivennlige retter.